2019-01-15 06:25:46• hírek • Blikk.hu

Aggódnak a szervezők, mégis bizalmat szavaznak Curtisnek

Noha még csak hat napja jelentette be Curtis, hogy hathetes elvonóra megy, februárra máris két koncertet hirdetett meg hivatalos Facebook-oldalán.

Ez egyik ígért nagy buli február 22-én lesz egy budapesti szórakozóhelyen, két nappal azután, hogy a tervek szerint elhagyja a rehabilitációs intézetet, de egyet egy héttel korábbra is kitűztek.
 

– Még beszéltünk azelőtt, hogy bement volna a rehabilitációra, úgyhogy biztosan ott lesz a bulin – jelentette ki a Blikknek a bulit szervező Legends Music vezetője, Háda Károly.
 

– Nagyon bízom benne, abszolút pozitívan tudok beszélni Attiláról, most kezdtük el a közös munkát, és eddig nagyon jó az üzleti kapcsolatunk. Egy kedves, korrekt embernek ismertem meg, akivel könnyű kommunikálni, és aki eddig mindenhez tartotta magát, amit megbeszéltünk – mondta el a szervező, hozzátéve: ő is hallott már Curtis korábban lemondott koncertjeiről, ennek ellenére is bízik a rapperben. – Ez lesz a visszatérő koncertje az elvonó után – ígérte.
 

Igen ám, de alaposabban megnézve Curtis hivatalos koncertnaptárját, abban egy február 16-i dátum is szerepel, amely elvileg hamarabb van, mint a hathetes elvonó végének időpontja. Ekkor egy pécsi klubban van jelenése. A Blikk megkereste az ottani szervezőt is, aki már kevésbé tűnt bizakodónak.
 

– Csak remélem, hogy eljön. Megmondom őszintén, már többször megégettem vele magam, sok veszteség írható a számlájára. Ezt a koncertet még tavaly kötöttük le, azóta nem szólt, hogy ne jönne – mondta Dániel, a szervező. Curtis, amikor a nyilvánosság előtt is elismerte, hogy beteg és segítségre szorul, egyúttal a januári fellépéseit is lemondta. Igaz, a pécsi buli februárra esik, de ha lehet hinni annak, hogy hat hétig elvonón lesz, úgy ennek a felkérésének nem tud eleget tenni.
 

– Ilyenkor hiába köt az ember szerződést, futhat a kötbér után. Tavaly egy fesztiválra nem jöttek el, aznap mondták le, mondván, a gitárosuk leesett a színpadról, sőt, két évvel ezelőtt is csalódást okozott Curtis. Akkor ugyan eljött, de egy számot tudott csak elénekelni – emlékezett vissza a szervező.
 

A rajongók mindenesetre bizakodnak, remélik, hogy meggyógyul és újra koncertezik majd. Kiderül, igazuk lesz-e.


További bulvárhírekért keresd fel a Blikk.hu oldalát.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: